RO Study
👤
Larisvivi9
Larisvivi9
13-03-2024
Limba română
a fost răspuns
Urgent vă rog
la tema de casă
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Propozitii Cu Niciodata Nu Am ........(dormit Pe O Banca In Public,etc) Si Sa Spun Daca Am Facut Asta Sau Nu! Please
Care Este Formula De A Afla Aria Unui Triunghi
Portretul Unui Prieten Folosind Cit Mai Multe Verbe La Modul Participiu . Vă Rog MULT !!!
Povestirea Pe Scurt Ciocârlia De Ion Agârbiceanu Ajutatima Va Rog
Alcatuiti Enunturi Care Sa Contina Predicate Verbale Exprimate Prin Verbele a Vorbi La Timpul Trecut Persoana A3a Numarul Singular a Invata La Timpul Vitor Pers
Ajutati.ma Va Rogg Am Si Eu Nevoie De O Prezentare De 5-10 Randuri Despre O Emisiune Meteo Si Cat Mai Multe Numerale Va Rogggg E Urgentt
Imaginaţi-vă Că Sunteţi Plecaţi Din Localitatea Natală Voastră .Scrieţi O Scrisoare Părinţilor. -Daţi-le Veşti Despre Voi. -Interesaţi-va De Felul C
Ce Intensitate Are Curentul Electric Continuu Care Transporta In Timp De 2 Minute, Printr -o Sectiune Tranversala A Unui Conductor O Sarcina Electrică De 0,72K
Daca La Suma A Doua Nr Adunam Diferenta Lor , Obtinem 200, Iar Daca Din Suma Scademdiferenta, Obtinem 170 . Intrebare : Care Sunt Cele Doua Nr ??
Deseneaza O Linie Franta Inchisa Formata Din 5 Segmente. Noteaza Figura Geometrica Obtinuta. Ce Unghiuri S-au Format? Scrie-le.