RO Study
👤
Lilihillery
Lilihillery
13-03-2024
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduce.ti In Engleza: 1. Noi Am Face O Salata Cu Ton Daca Am Avea Ulei De Masline Si Ceapa. 2. Daca El Mi.ar Cere Sa.i Imprumut 100 De Lei Eu As Refuza. 3. E
Ma Ajutati Va Rog La Exercițiul 8.dau Coroana
"Medicina Vindeca Bolile Corpului Iar Filosofia Elibereaza Sufletul De Patimi." Puteti Comenta Acest Citat? Mi-ar Fi De Mare Folos! Va Rog Mult, Ajutati-ma! Imi
Trei Fetita Au Cules Împreuna 44 De Ghiocei.Prima A Cules Jumatate Din Cat A Cules A Doua Fetita,iar A Treia A Cules Cu 5 Ghiocei Mai Putin Decat Dublul Numar
Intro Magazie Se Afla O Cantitate De 4 Ori Mai Mare De Cât În Alta.stind Ca În Ambele Magazii Sunt 45 De Tone.sa Se Afle Cate Tone Sunt In Fiecare Magazie
Redacteaza O Compunere De 150-250 De Cuvinte,in Care Sa Argumentezi Ca Textul Citat Apartine Unei Fabule. Textul Este "Luceafarul Si Licuriciul." Dau 40 De Punc
Compunere Despre Primăvară Cu Urmatoarele Intrebari Sa Intors Primavara? Se Petrece Schimbari In Natura? Se Intorc Pasarile Fac Cuiburi Fac Oua Scot Pui.Oameni
Cate Minute Sunt In 3 Zile
O Prăjitură Un Șampon Și O Cutie De Ciocolata Costă 20 Lei .cit Coastă Fiecare Produs Dacă Prețul Șamponului De 4 Ori Mai Mare Decât Cel Al Prăjiturii Și Cu 2
Fie ABC U N Triunghi Dreptunghic , In Care Masura Unghiului A E 90° , AC=9cm , BC = 15 Cm . Pe Cateta AB Se Considera Punctul D , Astfel Incit AD =2DB . Care E