RO Study
👤
Tuturasana6
Tuturasana6
13-03-2024
Matematică
a fost răspuns
16/9: [2 (3) - 0, (6)] =?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Task 2Complete The Text With The Correct Words. The First Letter Of Each Word Is Given.Film Review*Nobody Could Say That The Film Inception Has A (23) W.... Sto
. Am Tras Perdeauacircumstanțial De Cauzăcircumstanţial De Scopcircumstanțial De Cauzăcircumstantial De Scop-circumstanțial De Cauzăcircumstanțial De Scop. Sofe
Celei Mai Joase Unitățile De Relief Din Țara Noastră?
Va Roog Mult Va Dau 5 Stele Si Inima. Identifică În Careul Alăturat Șase Cuvinte Referitoare La Noțiunile De Fonetică Studiate. Scrietimi Doar Cuvintele Ca Eu
Va Rog Ajutați Mă Dau Coroana
Cupru (valenta 2) Reactioneaza Cu Oxigenul.determina Nr De Moli De Cupru Necesari Formari A 15 Moli Oxid De Cupru
Realizați Ecuația De Ardere A Pentenei Și Hexenei!!!!!!! Va Rog Urgent Urgent Urgent Am Nevoie Acum De Ea Cât De Repede Se Poate!!!! Dau Coroana, 5 Stele, 50 Pu
4.Completeaza Casetele Libere Cu Informatiile Potrivite. Modul De Inmultire La Animale: Mamifere:Amfibieni:Pasari:Pesti:Reptile:Insecte:Va Rog Rapidd!! E La Sti
Identifica Și Descrie Două Aplicații Din Viața Reală Ale Schimbării De Stare De Agregare.
Determinati Ca T A Si Stiind (a,b)=6 Si [A,b]=18