RO Study
👤
Mujdeiborcan
Mujdeiborcan
13-03-2024
Matematică
a fost răspuns
Subiectul al doilea va rooog!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Scara Unui Bloc Sunt 15 Apartamente , Unele Cu 2 Camere Și Altele Cu 3 Camere .Știind Ca In Total Sunt 37 De Camere , Afla Cate Apart
Alcatuieste Un Minieseu La Tema: Pastrand Comorile Stramosilor Ne Pastram Identitatea
Daca Punctul A(2,y) ∈ Gf, Unde F : R, F(x)=X-3, Atunci Y =... Ma Ajutati Va Rog ?
1 Alegand La Intamplare O Cifra A Numarului 37965, Probabilitatea Ca Aceasta Sa Reprezinte Un Multiplu De 3 Este...... 2 Numarul Mumerlor Intregi Din Inervalul
Care Au Fost Elementele Care Indica Bogatia Dobandita Pe Seama Sacrificilor Soldatiilor? Primul Razboi Mondial.
Un Ddreptunghi Are Lungimea 18 M Si Latimea Egala Cu Jum Din Lungime. Aria Dreptunghiului Este ... M La 2
Ochii Tai Spre Cata Asa Era Mama Im Vremea Copilariei Mele Si Drumul Meu Il Tinea Soartan Palme Durerea Mea De Vineri Duminica-i Mai Dulce
Alcatuieste Un MIC Text In Care Sa Folosesti Cat Mai Multe NUMERARE. Cine Poate, Sa Ma Ajute.
Un Oier Are 9 Oi . Diferenta De Varsta Dintre Ele Este De 2 Ani. Stiind Ca Cea De-a 9 Oaie S-a Nascut In 1999 Si Oierul S-a Decis Peste Cinci Ani De Le Nasterea
Precizati 3 Argumente Care Sa Confirme Densitatea Foarte Mare De Populatie In Campia Chinei De Est