RO Study
👤
Iuliai658
Iuliai658
12-03-2024
Limba română
a fost răspuns
.....................
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Operaţia A N =a*a*...*a , Produsul Având N Factori. Efectuând Înmulţirile De La Stânga La Dreapta, Se Vor Face N-1 Înmulţiri. Numărul De Înmulţiri Necesar P
Hei. Am O Problema La Chimie Si Nu Stiu Cum Sa O Rezolv. As Vrea Sa Va Rog Sa Imi Explicati Cum Ati Rezolvat Problema. Ce Masa Au 1,12 L Acid Sulfuric (c.n.) Si
Va Rog Frumos Sami Spuneti Caracterizarea Personajului Soldatul De Plumb Urgent Dau Coroana!
De Aflat 4 Posibilitati A Numarului 6230
Fie Triunghiul ABC.Aflați Aria Triunghiului ,dacă AB=18cm , BC=9 √3cm , AC=8√3 Cm Ajutațimă Vă Rog Mult....... mersi(L)
Salut! M-ați Putea Ajuta Cu O Tema? Cerintă: Scrie O Scrisoare Cerului! Multumesc! :) :*
Imagineaza-ti Ca Ai In Mana 10 Vergi . Incearca Sa Le Rupi Pe Toate Odata, Apoi Cate Una. Cand Reusesti Mai Bine? Scrie La Ce Concluzie Ai Ajuns. Pleaaseee, Dau
DAU COROANA! Imi Puteti Sa Imi Faceti O Compunere Cu Titlul Mos Craciun Iubeste Geografia?
Fie Functie F:R->,f(x)=3x-7.Daca Punctul C (4;b) Apartine Reprezentării Grafice A Functiei F, Atunci Valoarea Reală A Numărului B Este Egala Cu..
Care Este Formula De Aflare A Numarului De Submultimi Ale Unei Multimi?