RO Study
👤
Miminr1
Miminr1
12-03-2024
Engleza
a fost răspuns
Ajutorrrrrrr sa fie corect !!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Va Rog Niste Reguli Care Vor Fi Respectați De Toată Lumea
Ajutati-ma Si Pe Mine. Alcatuiti-mi Propoziti Cu Expresile Urmatoare : Fiori De Gheata ; Zale Argintie ; Plopii Ca Niste Fantasme Albe.
O Familie Are 3 Fiice: Ana,maria Si Ioana.daca Se Aduna,pe Rand,doua Cate Doua Varstele Celor Trei Fete,se Obtin Trei Nr. Consecutive A Caror Suma 30.cati Ani A
Va Rog Sa Traduceti In Franceza Familia Mea A Plecat In Calatorie Cu Vaporul. E Minunat Sa Fii Calator Pe Mare. Marea Imansa M-a Fascinat. A Cal
O Compunere De 15 Rinduri In Care Sa Aratati Rolul Descrieri In Naratiunea Amintiri Din Copilarie Va Rog Foarte Repede Imi Trebuie
Ma Puteti Ajuta La Problema: Pentru Desert,mama Lasa Pe Farfurie Prune Pentru Cei 2 Frati.fratele Mai Mare Vine Primul,numara Prunele Si Mananca Jumatate Di
As Vrea O Poezie Despre Nasterea Domanului!!va Rog Repede!!!!!
A)La Produsul Dintre 4 Si 22 Adauga Suma Numerelor 18 Si 17. B) Din Acelasi Produs, Scade Diferenta Dintre 32 Si 19.
Cuvinte cu Aceleas Sens Pentru imprudenta Chesea vestibul sosoni Soldat
Alcatuiti Doua Enunturi In Care Atributul Apozitional Sa Fie Exprimat Prin Substantive Comune Si Doua Enunturi Cu Atribute Apozitionale exprimat Prin Substanti