RO Study
👤
Wpiwiw
Wpiwiw
12-03-2024
Germana
a fost răspuns
vă rog ajutați mă dau coroană
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera MultimeaA=(x∈R/|3x-2|≤4) enumerati ElementelemultimiAintersectat Cu N
Sa Se Determine X Apartine Lui R Astfel Incat Sa Existe Intervalul I= [5x-1 Totul Pe 3 , 3x+1] .
9. Transcrie, Din Text, Doua Propozitii Principale Aflate In Raport De Coordonare. Textul Este:Ploaia Bate-n Geamuri, Stresinile* Canta. Dar Treptat, Cu Larma P
Cine Imi Poate Spune Cand Se Pune In Engleza La Nr:TH,,,ST?
Explicati Parabolele: -pilda Vamesului Si A Fariseului. -parabola Fiului Risipitor. maxim 25-30 Randuri. dau Coronita.
Am O Intrebare Legata De Evaluarea Nationala-lb. Romana.Stiti Ca Ni Se Da O Compunere,de Ex. Sa Motivam Ca Textul Este O Fabula.Ni Se Precizeaza Sa Scriem Doua
Fie Multimea A={1 Supra 2; 0,(3) ; -3 ; 4 Supra 2 ; Radical Din 25}. Probabilitatea Ca Alegand Un Numar Acesta Sa Fie Natural Este.................... Rezolvare
Un Dialog Intre Doi Fodbalisti
4. Precizeaza Conjugarile Primelor Patru Verbe Din Textul Dat. Textul Este:Ploaia Bate-n Geamuri, Stresinile* Canta. Dar Treptat, Cu Larma Potolita Sca
Un Caiet Costa 6 Lei. Daca Acesta Se Scumpeste Cu 20%, Pretul Sau Va Fi Egal Cu......