RO Study
👤
Maria1234830
Maria1234830
12-03-2024
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana! Urgent
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dezvoltă Înțelesul Propoziție Date, Adăugând Unul,două Sau Mai Multe Cuvinte. Apăru Un Pitic
Ce Specie Literara Este Poiezia Pastorala De Ion Pilat ?Agumentati .
Identificati Atributele Substantivale Din Textul De Mai Jos Si Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima : "Caldura Incepea Numaidecat Dupa Rasaritul So
Subliniaza Subiectele Si Complementele Directe Din Textul De Mai Jos " Priveam Si Eu Firul De Apa. O Dunga Neagra Asternea Parca Paraul Peste Lunca Din Fata Mea
Realizati O Compunere In Care Sa Ilustrati Importanta Faptelor Bune In Viata Crestina. Repede!!!
Care Sunt Regulile De Completare A Unei Carti Postale? ce Sar Intampla Daca Datele Destinatarului Cartii Postale Nu Ar Fi Corecte? dau Coroana!
Scrie Cite 2cauze Si Consecinteale Evenimentului CUCERIREA DACIEI DE CATRE ROMANI Cauze Consecinte
Rezolvatimil Va Rog Dau Coroana
Doi Muncitori Primesc Pentru O Lucrare Suma De 344 RON Primul Muncitor A Lucrat 15 Zile Iar Al Doilea 12 Zile Cât A Primit Fiecare Știind Că Primul Primește Pe
Am Nevoie Sa Fac Niste Enunțuri Cu Pronume Posesive Având Următoarele Funcții Sintactice Si Cazuri Subiect In Cazul Nominativ Complement Direct In Cazul Acuzati