RO Study
👤
Voineamaria84567
Voineamaria84567
11-03-2024
Matematică
a fost răspuns
ajutorrrrrrr va rogg
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Trebuie Patru Prop. In Care Cuvantul "dânsul "sa Fie Subiect,in Alta Complement Direct,in Alta Atribut Si In Alta Nume Predicatic !!Vreau Un Raspuns Cat Ma
Oras Stat La Greci.. O.o
Va Rag Sa Ma Ajutati La Aceasta Problema : Calculati Suma Dintrre Cel Mai Mic Numar Intreg De 3 Cifre Distincte Si Opusul Celui Mai Mic Numar Natural De 3 Cifre
Un Referat Cu Scena Preferata Dintr-un Film....Va Rog Frumos Nu Ma Puteti Ajuta,nu Am Nici O Idee.!!! Multumesc!
Construieste O Fraza Cu Trei Propozitii In Care Sa Ai O Subiectiva Si Predicativa Avant Ca Element Regent Verbul A Fi
Care Sunt Personajele Din Literatura Care Sau Supus Si Revoltat????????????va Roooooooooggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
A 2010-a Zecimala A Numarului [tex] \frac{1}{7} [/tex] adica 1supra7 VA ROG FRUMOS E FOARTE FOARTE URGENT!!! CHIAR NU STIU CUM SE FACE Plz!!!
Voi Respirati ? Ca Eu Respir Si Nu Stiu De Ce !!
Scrie O Propozitie Cu Cuvintele De Mai Jos Fara A Schimba Ordinea Lor, Modificindu-le cu:Tufa,caut,mincaruri,pentru,strugore.
Un Autoturism A Parcurs 109 Km. Intro Ora In 5 Ore Psrcurge De 20 De Ori Mai Mult. Cit A Par Curs In 2 Zile?