RO Study
👤
Teodorapatriche89
Teodorapatriche89
11-03-2024
Engleza
a fost răspuns
va rog repede dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prisma Dreapta ABCAA'B'C' Are Ca Baza Triunghiurile Echilaterale ABC Si A'B'C', Lungimea Inaltimii AA'=4cm, Punctul G Este Centrul De Greutate Al Triunghiului A
O Gospodina Punde 83 De Castraveti In 4 Borcane mici Si 3 Borcane Mari.In Borcanele Mici Punde Cate 5 Castraveti.Stiind Ca Pune Acelasi Numar De Castraveti In
(2x-1)x(y+5)=25(3x-2)x(5yx5)=35precizez Ca X Inseamna Ori....
Caută Rezultate Pentru Sintagma "Caută Rezultate Pentru Sintagma "aratati Ca Numarul A+b+c Este Divizibil Cu63 Unde A= 1+3+....+41,b=10+30+....+410si C=100+300+
Scrieti Multimea Cifrelor Din Care Sunt Formate Numerele:43257 , 524123 , 17230415 , 425730
La Un Magazin S-au Adus 85 De Baxuri A Cate 6 Sticle De 2 L De Suc si 179 Baxuri A Cate 8 Sticle De Cate 1 L. Cati L De Suc S-au Adus In Total?
CARE ESTE MASURA CELUI DE-AL TREILEA UNGHI LA UN TRIUNGHI CARE ARE MASURILE UNGHIURILOR"DOUA UNGHIURI DE 80 * SI UNUL DE 60?EXPLICATI-MI DETALIAT ,VA ROG!
Ma Aflu La Ultimul Etaj Al Blocului Meu.Cobor 10 Etaje ,urc 4 Si Constat Ca Sunt La Etajul Al Noualea.Cate Etaje(fara Parter) Are Blocul Meu?
Precizati Partile De Propozitie Din Propozitia Urmatoare Un Tunel Despica Muntele.
Precizati Valoarea Morfologica A Urmatoarelor Cuvinte:lor ,produse ,la , Capodopere.Va Dau Si Textul:Prin Raritatea,frumusetea ,ingeniozitatea Si Valoarea Lor_