RO Study
👤
Mateiuccatalina
Mateiuccatalina
11-03-2024
Chimie
a fost răspuns
chimie clasa a 8a,va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 La Puterea A 4 A • 3 La Puterea A 5a • 3 La Puterea 17=3 La Puterea X.
Cum Este Descrisa Dimineata In Sa?va Rog Frumos O Descriere Pe Tema Dimineata In Sat?.....
Cum Este Vazuta Iubire In Cele Trei Poezii ? (''Lacul''-Mihai Eminescu,''Izvorul Noptii''-Lucian Blaga,''Emotie De Toamna"-Nichita Stanescu) Referiti-va La: Rel
Buna! Va Rog Sa Ma Ajutati La Acest Exercitiu! :**Construiti Trei Enunturi In Care Sa Aveti cate Un Substantiv Obtinut Prin Schimbarea Valorii Gramaticale Din A
Efectuati:a) √12(√108-2√48)-√18(√288-√72)b) √18(3√50+√162)-√12(√432-√192)
In Enunțul,,or Sa Imi Cresca Aripi Ascuțite Pana La Nori",ce Functie Sintactica Are Cuvântul Aripi,de Subiect Sau De Complement Direct?
Compunere După Plan ,, Prima Zi De Școală, , 1 Emoția Primei Zile De Școală 2 Drumul Către Școală 3 Nedumerirea Din Curtea Scolii 4 Apariția Doamnelor Invadatoa
Va Rog Sa_mi Spuna Si Mie Cineva Toate Cuburile Perfecte De 2 Cifre
Gasiti Sinonimul Neologic Corespunzator Fiecaruia Dintre Urmatoarele Cuvinte :plictisitorarogantneasteptatcopilaresca Ruginizilnicrazbunatorgrasa Decedabogatie
Scoateti Neologismele Din Contextele Care Urmează Si Explicati Sensurile Lor: O,da,tu Esti Abstracta...Dar Eu,sărman Poet , De Cate Ori Nu Blestem Ca Sunt Asa C