RO Study
👤
GodDucky11
GodDucky11
11-03-2024
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutor la mate
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Vreau Sa Ma Ajutati Si Pe Mine ,spunandu-mi Cum Sa Fac Un Insectar?Sincer,mi-e Mila De Ele Dar....nu Vreau sa iau Ceva Nota Rea.Deci Cum Se Face? :)
Vreau Si Eu Traducerea La: Vicky And Tom Haven't Seen The Gang For Two Weeks I Haven't Bought A Pair Of New Shoes For The End Of Last Year.
. Un Elev Şi-a Propus Să Lucreze Un Număr De Probleme Într-un Număr De Zile (lucrând În Acelaşi ritm). Dacă Ar Lucra 6 Probleme Pe Zi, I-ar Rămâne 24 De Problem
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Putin; Ce Sunt Urmatoarele Cuvinte;substantiv,adjective,verbe,;crangul,adormit,a Trecut,stol,balai,cerul,taina,mare,siruri,margarita
Explicati Scrierea Cu Majuscula A Cuvintelor Vesnica Natura Si Doamna.
Ceele Mai Mari Telescoape Folosite La Studierea universului Sint Construite In Munti La Inaltimi Mari.si Pe Sateliti Sint Montate Telescoape.de Ce Se Procedeaz
Inaltimea Unui Cub Este De 7 Cm . Aflati Aria Totala
**Alcatuiti 10 propozitii Cu Prezentul Simplu.
Dimensiunile Unui Teren Dreptunghilar reprezinta Primele Doua Doua Numere Naturaledin Cate Doua Cifre Succesive .care Este Suma Laturilor ????Va Rog Repede
Raportul Dintre Lungimea Si Latimea Unui Dreptunghi Este 8 Pe 5.Stiind Ca Perimetrul Dreptunghiului Este De 130 Cm,aflati Aria Dreptunghiului.