RO Study
👤
Tenmen
Tenmen
10-03-2024
Matematică
a fost răspuns
AJOTOOOR, VĂ ROG!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Substituentii De Ordin 1 Ai Benzenului, Cu Exceptia Halogeniloe, Am Gasit Termenul De"activare" A Nucleului Benzenic. Ce Inseamna Asta, Mai Exact?
[tex] \text{Determinati Functia Derivabila }f:[1,\infty)\rightarrow \mathbb{R} \text{ Pentru Care }\\ f(1)=0 \text{ Si } Y(f(xy)-f(x))=F(y)+y,\text{ Unde F Este
A+b+c=33 A-b =b-c B=?
Scrieți Numerele Naturale Cel Mult Egale Cu 30 Divizibile Cu 2 Și 3. Va Rog Frumos E Urgent
Ciorapel A Pescuit De Pe Vaporul Piratilor Strivizi, Guvizi Si Hamsii, In Total 238 De Pestu. Stiind Ca 114 Nu Sunt Hamnsii Si 222 Nu Sunt Stravizi Afla Nr De P
Read About Lesley And Write 10 Question About Her.Va Rog Imi Trebuie Pana Maine..
"Noteaza In Interiorul Cercurilor De Mai Jos Trasaturile Individuale Si Pe Cele Comune Ale Celor Doua Personaje:"(Textul In Imagine Pt. Trasaturi)
[tex] \text{Determinati Functia Derivabila }f:[1,\infty)\rightarrow \mathbb{R} \text{ Pentru Care }\\ f(1)=0 \text{ Si } Y(f(xy)-f(x))=F(y)+y,\text{ Unde F Este
Ajutoor Nu Imi Ies Calculele Ca Si La Raspunsuri.. Probabil La Ct Si Cu ..
Unde Gresesc? Compusul B Nu Poate Sa Contina Cl Pentru Ca Se Formeaza In Urma Hidrolizei