RO Study
👤
Marianrda029
Marianrda029
09-03-2024
Limba română
a fost răspuns
Va rog urgent !!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Ziua,Avem De Facut Carticica Patrula Eco, Mediul Asa Cum Imi Place Mediul Asa Cum Nu Imi Place Cele 12 Luni Ale Anului.Va Rog Sa Ma Ajutati De Unde Sa I-au
Va Rog Ajutati-ma Si Pe Mine Cu Un Referat Despre O Carte Din Sirul Urmator:Momente Si Schite De I.L.Caragiale, Amintiri Din Copilarie I. Creanga,Poezii Ge. Cos
Indicati Felul Subordonatei Introduse Prin Conjunctia Sa In Enunturile: Vreau Sa Merg La Munte.
Se Considera Punctul O Si Punctele A,B,C,...,Q Situate In Julul Sau Astfel Incat Unghiurile AOB,BOC,...,QOA Sa Fie Unghiuri Formate In Jurul Unui Punct,cu Masur
Cand Paul Avea 4 Ani, Tatal Avea 36 Ani. Acum Paul Are De 3 Ori Mai Putini Ani Decat Tatal Lui.Care Este Suma Varstelor Lor Actuala?
Se Considera Functia F:R-->R, F(x)= Ax+ba, B Apartin Numerelor Reale Pentru Care F(-1)= -5 Si F(0)= -2Aratati Ca F(1)=1
Comenteaza In 60-100 De Cuvinte Urmatoarea Secventa De Text:stau Pe Picior De Razboi Cu Mine,cu Mine Insumi.Sufleteste Imi Merge Prost,prost De Tot.
Indicati Felul Subordonatei Introduse Prin Conjunctia Sa In Enunturile: Vreau Sa Merg La Munte.
Modul De Viata Al Cucilor
Opinia Despre Mesajul Textului Curcubeul De Dimitrie Anghel 15 Randuriva Rog Muult