RO Study
👤
Sotirm84
Sotirm84
09-03-2024
Limba română
a fost răspuns
Un final de text calul balan de ioan crenga
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Expresii Frumoase (in General , Despre Toate Domeniile : Animale, Natura, Copilarie) . As Dori Cateva Metafore.
De Tradus In Engleza Propozitiile 1.Aseara Am Fost In Oras Cu Prietenii Mei. 2.Tu Unde Ai Fost Saptamana Trecuta. 2.Luna Trecuta Eu Si Familia Am Fost La Munte.
Prin Ce Se Inmultesc Fluturii?
Iată-o Pasăre Măiastră Prinsă-n Luptă C-un Balaur; Iată Cerbi Cu Stele-n Frunte Care Trec Pe Punţi De Aur; Iată Cai Ce Fug Ca Gândul; Iată Zmei Înaripaţi Care-
Numeste Tipul Propozitiei Subordonate Din Fraza: (...) El Era La Dacei Zeul Care, Ca Un "nas Cosmic", Oficia In Cer, La Inceputul Primaverii, Nunta Tuturor Anim
Analizati Pronumele Din Versurile Urmatoare: "Murguletu-l-si Repezea Si Cu Sete Mi-l Lovea"
Construiti 2 Enunturi In Care Sa Existe Un Pronume Personal In Cazul Genitiv Cu Functia Sintactica De Atribut Pronominal Si Un Pronume Personal De Politete In
Mentioneaza 4 Consecinte Ale Folosiri Cratimei In Structura ''stele-n Frunte''. Spuneti Val Morf Si Funct Sinct A Cuv ''cel'' Din Prop ''Iata-n Lacul Cel De
Analizati Toate Adjectivele Din Textele Urmatoare: a) Era Un Copilaș Palid Și Mărunțel Și Târa Pe Pământul Reavăn Niște Ciubote Grele Ale Unui Frate Mai Mare. b
Alcatuiti Trei Enunturi,in Legatura Cu Textul Caii Albi Ai Orasului Bucuresti,in Care Sa Se Afle Numerale.