RO Study
👤
TheBIGMEN
TheBIGMEN
07-03-2024
Studii sociale
a fost răspuns
AJUTOR ...............
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este 90.daca Pe Primul Il Inmultim Cu 7 Si Pe Al Doilea Cu 2.afla Numerele. prin Segmente
Vreau Si Eu 4 Propozitii Cu Verbele Avoir , Etre,aller, Faire La Viitor Pls (avoir : Aur , Etre :serai , Aller :ir , Faire :fer) PLS DAU 50 PUNCTE
Rrrrrrrrrrreeeeeeeeppppppppeeeeeeeeddddddeeeee Ttttttteeee. Rrrrrrroooooooggggggg Ffffffffrrrrrruuuummmmmoooooccccc
Afla Perimetrul Unui Triunghi Cu Laturile De 54m 37m Si 62m
[2017-(225+5×a) :4]:3- 287=362 Va Rog.
Substantive Derivate Pentru Urmatoarele Cuvinte: -padure -om -brad
In Doua Cutii Sunt 29 Bomboane . In Cea Mai Mică Cutie Sunt Cu 8 Bomboane Mai Putine Decât In Cealaltă Câte B In Fiecare Cutie Repede Va Rog !!! Îmi Trebuie
Indicati Propozitiile Completive Directe Din Frazele De Mai Jos: Uite Pe Cine Ai Asteptat Si Cine A Venit! N-ai Tinut Minte Ce Mi-ai Promis. Te Rog Sa Ma Scuzi,
Realizeaza Descrierea Atmosferei Din Clasa Ta Intro Zi De Vineri Dupa Finisarea Lectiilor. Foloseste In Compunerea Ta Cit Mai Multe Interjectii... Va Rogg Reped
Copii Au Plantat Meri Peri Si Pruni. Meri Ei Au Plantat 3 Optimi Din Toti Pomii,peri 5 Șeptimi Din Cei Ramasi Iar Apoi Au Plantat Cei 20 Pruni Ramasi. Cîți Pomi