RO Study
👤
Edinaszabo07
Edinaszabo07
04-03-2024
Engleza
a fost răspuns
Please help. Grammar 1
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Calculeaza 35% Din 7000?
Cate Optimi Sunt Intr-un Intreg?Dar In Doi Intregi?Dar In 3 Intregi?
Rezolvare Completa Va Rog Ajutati-ma !!Daca 3x-2y-6=0 ,calculati (11+4y-6x)[tex] ^{2014} [/tex]
Liviu A Cumparat Un Dictionar Si Un Stilou Platind 37 De Lei. Maria A Cumparat 1 Dictionar Si 3 Stilouri Platind 83 De Lei .cat Va Plati Virgil Daca Va Cumpara
De Tradus In Franceza : Nu Exista Nici Un Dubiu Ca Noua Tehnologia , Calculatorul Şi Mai Ales Internetul Au Luat Amploare Şi S-au Dezvoltat Cu Cea Mai Mare Repe
Imi Puteti Raspunde La Acesta Intrebare Va Rog Imi Cere Expozitiunea Atribuitiva Di Propozitia Urmatoare''colega Mea Are Un Catel De Rasa
Vreau Sa Mi Se Faca, Daca Poate Cineva, O Introducere Cat Mai Scuta Si Concisa In Informatica (in Special Programare). Cam Ce Inseamna Si Cum Se Leaga De Matema
Prisma Patrulatera Regulata ABCDA'B'C'D' Are Muchia Bazei AB=12cm. Daca M Este Mijlocul Muchiei Laterale BB' Si M( A'MC' ) = 60 Grade , Se Cer : a. Lungime Much
PROPOZITII CU BUNICI BUNICII CAINI CAINI PRUNI PRUNII PERI PERI MERI MERII IEPURI IEPURII ROMANI ROMANII
Se Da Sirul Transformarilor:C-> CO2-> CaCO3sa Se Scrie Ecuatiile Reactiilor Chimice Corespunzatoare Transformarilor Si Sa Se Calculeze Numarul De moli De