RO Study
👤
Profiriuionela
Profiriuionela
02-03-2024
Matematică
a fost răspuns
calculează 638:85+568-759:7+668
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compune O Problemă Care Să Se Rezolve Prin Exerciţiul : 15 X 1 000 + 3 X 15 X 1 000 = ??? Ajutor Vă Rog!!!!
1. O Rezervă De Cărbune Superior Evaluată La 1,35 Gtec Intră În Exploatare În Anul 1996 Când Se Exploatează 4 Mtec. În Următorii 4 Ani De Exploatare Ai Rezerve
5. Notează, Într-un Tabel Asemănător Celui Dat, Elementele Ce Pot Exist Şi În Realitate Și Pe Cele Închipuite, Ce Nu Există În Realitate. Elemente Din Realitate
Observă Pe Harta Lumii În Ce Emisferă Este Situată România Față De Ecuator Și Față De Meridianul 0 Desenează Apoi Pe Caiet Un Cerc Pe Care Îl Împarți În Patru P
DAU COROANA raportul Numerelor A Și B Este ½ Iar Raportul Numerelor B Și C Este 2/3 Aflați Raportul Dintre Numerele A Și C
(4⁰ +4¹ +4²)⁵:21⁴+ 21⁰
Subiectul Al III- Lea Vă Rog!! Este Urgent!! Să Fie Puțin Mai Lung Pentru Că Eu Am Caiet Studențesc. Dau Răsplată, O Coroană Pentru Un Răspuns Logic, 5 Stele Și
EXERCICES 100 A Mettez En Français : 1. Eu Cred Că Voi Aţi Citit Romanul În Întregime. SOMAGO 2. Jean Îmi Spunea Că Săptămâna Viitoare Va Pleca La Păltiniş. 3.
Arătaţi Că: (a− 1)(a−¹+d"−2+ ... + A + 1) = Ď" - 1. Urgenntntnntntntntntn
Alcătuiește Câte Două Enunțuri Cu Sensuri Diferite Ale Cuvântului Galben