RO Study
👤
Saramariacarpen
Saramariacarpen
29-02-2024
Limba română
a fost răspuns
tema e Mama
Dau coroana!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Argumentati In 3,4 Fraze Corelatia Structurala Si Functionala Dintre Nucleu, Ribozomi Mitocondrii REEPEEDEEEE!!!! URGENNNT
Buna, o Compunere,in Lb.engleza,despre Mancarea Mea Preferata(sa Nu Fie Pizza) Multumesc!
Aflati Numerele Naturale X Si Y Care Verifica Simultan Egalitatile 3/x=y/4 Si: a) X+y=13 b)x-y=4 c)2x+y=10 d)2x+3y=18
Pot Spune Ca "intreaca" S-a Format Prin Derivare Cu Prefixul "in-" De La Cuvantul "treaca" ?
Dati Exemple De Apatrizi Din Intreaga Lume
Cine Imi Spune Si Mie Cum Se Pronunta Cuvintele Respective.betwen =among=weather=money=hair =a Gossip=moor=manufer=conquest=to Conquer= To Achieve=to Develop=de
Determina Valorile Posibile Ale Unui Numar Natural De Trei Cifre Astfel Incat Fractia X Supra 231 Sa Se Incadreze Intre Numerele Naturale 2 Si 3
Calculati:b)[tex] \sqrt{150} \times ( \sqrt{192 } - \sqrt{48} + \sqrt{147} - \sqrt{432)} [/tex]c)radical Din 12(radical Din 54- Radical Din 96+ Radical Di
Cine Imi Spune Si Mie Cum Se Pronunta Cuvintele Respective.betwen =among=weather=money=hair =a Gossip=moor=manufer=conquest=to Conquer= To Achieve=to Develop=de
Dau Coroana Si Ma Abonez