👤

Citeşte textul. Ce concluzie a tras Cuza Vodă? Un fiu grijuliu S-au întâmplat acestea pe când Alexandru Ioan Cuza era domnitor (1859-1866). Într-o seară târzie, domnitorul se afla în biroul său. El a sunat din clopoţel ca să vină ofițerul de serviciu. Ofiţerul nu a venit. Ioan Cuza atunci a deschis uşa şi a văzut că ofiţerul a adormit pe un fotoliu. Pe genunchi avea o scrisoare. El a luat-o şi a citit-o: Scumpul meu copil, Am primit suta de lei, pe care mi-ai trimis-o Banii m-au ajutat foarte mult. Ajutorul tău a venit la timp. Acum am lemne, mi-am cum- părat medicamente şi m-am însănătoşit. Sunt nândră şi fericită că fiul meu nu m-a uitat. Te îmbrăţişez cu dor! Mama ta, Elena Alexandru Ioan Cuza a terminat de citit scrisoarea şi a căzut pe gânduri... A intrat in cabinetul său, a luat o sută de monede de aur s-a dus iar în biroul său şi a sunat şi le-a pus încet în buzunarul ofiţerului. Apoi mai tare din clopoţel. Tânărul ofiter a sărit speriat. A observat banii in buzunar şi a deschis încetişor uşa domnitorului Ioan Cuza. - Ce este? Ce s-a întâmplat? a întrebat Cuza. 69 Măria Ta, nu ştiu cine mi-a pus aceşti bani în buzunar! - - Sunt banii tăi, dragul meu! Tu nu ai uitat de mama. Ai ajutat-o. Un fiu care îşi iubeşte astfel mama, tot aşa îşi iubeşte şi patria. Sunt sigur că, la nevoie, va şti să o apere chiar şi cu prețul vieții sale.Помогите пожалуйста 5-6 предложений продолжение текста.​

Citeşte Textul Ce Concluzie A Tras Cuza Vodă Un Fiu Grijuliu Sau Întâmplat Acestea Pe Când Alexandru Ioan Cuza Era Domnitor 18591866 Întro Seară Târzie Domnitor class=