RO Study
👤
Sonicawolf02
Sonicawolf02
27-02-2024
Matematică
a fost răspuns
ajutor clar dau coroana sigur
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Sa Explic Metafora "dulcea Mea Lumina"?
La O Impartire A Doua numere Naturale, Suma Dintre Cat, Impartitor Si Rest Este 114. Stiind Ca Diferenta Dintre Cat Si Impartitor Este 55, Iar Impartitorul Est
Suma A Doua Nr Este 225 , Iar Diferenta Lor Este 15 .sa Se Afle Cele Doua Nr . metoda Algebrica
Hey !!! Cine Poate Sa Imi Spuna Si Mie Propozitii In Care Cuvinteele Un Si O Sa Fie Adjective Proniminale Nehotarate Si Apoi Numerale Cardinale ... Daca Doresti
Ma Puteti Ajuta Va Rog Deci Avem X+10 Este De 6 Ori Mai Mare Decat X a) Care Este Raportul Dintr-e X Si X+10? b) Aflati Numarul X Cu Propietatea Data.
Ma Puteti Ajuta Va Rog Deci Avem X+10 Este De 6 Ori Mai Mare Decat X a) Care Este Raportul Dintr-e X Si X+10? b) Aflati Numarul X Cu Propietatea Data.
Six Of A Kind The Same But Different:The World`s Only All-girl Sextuplets Weatherhead High School Is A Large School Nea
Am..de Precizat Cele Mai Importante Deserturi De Pe Fiecare Continent..la Geografie !!!!
Spuneti-mi 10 Numere Formate Din Sute,zeci Si Unitati Cu Suma Cifrelor Egala Cu 5
La Aniversarea Zilei De Nastere A Lui Cristian S-au Consumat 10/12 din Tortul De Ciocolata. aflati;a)ce Parte Din Tort Au Primit Copiii,stiind Ca Adultii Au