👤
Martinel22
a fost răspuns

-Bine, acum du-te în curte. Sper să ai timp să-ţi mănânci sandviciul. In timp ce îmi puneam cărțile în sertar şi scoteam sandviciul din ghiozdan, s-a aşezat şi a început să scrie ceva în carnetul său, iar eu am ieşit pe coridor. Nazia mă aștepta în fața chiuvetelor. Când am ajuns, mi-a întins mâna și -De ce ai întârziat aşa de mult? - Fără motiv. -Te-a pedepsit domnişoara? - Nu. Ah! Şi-a dat puțin la o parte välul roz de pe cap şi a băut puțin suc. Apoi a spus: -Haide, vino. Vreau să-ți arăt ceva. Traducere din limba spaniolă A. (2 puncte: 0,5 puncte pentru fiecare răspuns corect) Scrie, pe foaia de concurs, litera corespunzătoare răspunsului corect. 1. La întrebarea domnişoarei Sonia răspund: a. 14 elevi; b. 25 de elevi; c. 28 de elevi; d. 29 de elevi. 2. Locul lui Guillermo este: a. în primul rând; b. in al doilea rând; c. în penultimul rând; d. în ultimul rând. 3. Guillermo vrea să devină Mary Poppins, deoarece aceasta: a. are o valiză vorbitoare cu diverse obiecte; b. poate face ca dulapurile să se aranjeze singure; c. trăieşte în cer atunci când nu munceşte; d. trăiește în acelaşi timp în cer şi în mare. 4. A doua oară, clopotelul a sunat pentru a anunța: a. finalul recreației; b. începutul orelor; c. jumătatea recreaţiei; d. sfârşitul orelor. B. (4 puncte: 0,5 p. pentru fiecare idee plasată corect) Stabileşte ordinea logică şi temporală a următoarelor idei ale textului, apoi concurs doar cifrele corespunzătoare acestora, într-o casetǎ similară celei 1. Copiii s-au oprit imediat din râs. 2. Copiii se pregătesc să iasă în pauză. 3. Domnişoara Sonia pufneşte pentru a doua oară. 4. Domnişoara Sonia scrie pe tablă un enunt. 5. Guillermo este aşteptat de Nazia în fața chiuvetelor. 6. Guillermo îşi aminteşte de explicația mamei sale. 7. Guillermo recunoaşte că nu vrea să fie pasăre. 8. Guillermo refuză să divulge ceea ce i-a povestit Mary Poppins. ​

Bine Acum Dute În Curte Sper Să Ai Timp Săţi Mănânci Sandviciul In Timp Ce Îmi Puneam Cărțile În Sertar Şi Scoteam Sandviciul Din Ghiozdan Sa Aşezat Şi A Începu class=