RO Study
👤
Cbelteke
Cbelteke
25-02-2024
Biologie
a fost răspuns
Un eseu despre polul sud
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
24. Utilizând Proprietățile Înmulțirii, Calculați Cât Mai Rapid:a) 2*0,75=........... B) 4*3.45*25=..... C) 2,64*25*0,8*4=.......... D) 0,2*15,7*0,5*10=........
Arătați Ca Următoarele Numere Sunt Prime Între Ele:
Va Rog Sa Imi Spuneti Daca Poti Pe Langa Scoala Sa Mergi Si La Scoala De Actorie ( Sunt In Clasa A 9a Si Vreau Sa Dau Si La Scoala De Act Pot ?) Sau Tre Sa Aste
Perimetrul Unui Romb ABCD Este De 48 De Centimetri, Iar Distanta De La B La AD Este De 8 Centime- tri. Aflați Aria Rombului.
72. Se Considera Un Trapez Dreptunghic ABCD, Astfel Încât *A Este 90°, AB Este Baza Mare Și CD Este Baza Mica. Se Notează Cu M Piciorul Perpendicularei Din A Pe
3. Arătaţi Că, Dacă N = 3⁰ +3¹+3²+3³+...+ 3²² + 3²³, Atunci N Se Dividecu 4.
Pragul Unui Obstacol Asupra Succesului.. E Bine Cum Am Spus???????????????????????????...............
10. Se Dă C(o, R= 4 Cm). Calculați În Funcţie De Raza Cercului: A) Latura, Apotema Şi Aria Triunghiului Echilateral Înscris În Cerc; B) Latura, Apotema Şi Aria
Am Nevoie Doar De Răspunsuri Fără Rezolvări! Enunțul Este În Poză, Vreau Toate Făcute Înafară De Punctul 1, 3 Pentru Că Alea Le-am Făcut Eu! Dau Coroana Promit
VA ROG URGENT DAU COROANA