RO Study
👤
Imborangic
Imborangic
25-02-2024
Matematică
a fost răspuns
cele incercuite va rog multt
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Triunghiul ABC Este Drepunghic :m(ung.A)=90 Grade,m(ung.B)=30 Grade Si AC 3 Cm. Cum O Putem Afla Pe BC.????? Cine Raspunde Primeste 18 Puncte!!!
Vreau Si Eu Un Text Cu Titlul "In Vacanta" De Minimum 10 Propozitii Care Sa Contina Si Propozitii Simple!
Despartiti Textul Urmatorele In Propoziti Si Indicati Felul Lor.alexandru Si Robert Au Crescut ,aproape Au Terminat Clasa A-Va Si Vor Pleca In Curind In Vacant
Bisericile Si Manastirile Din Moldova Denumirea Si Descrierea Pe Scurt
Analizeaza Propozitia: "-Jupine! Striga El Cu Capu-ntors Spre Rasarit, Mi Se Pare Ca Te Grabesti. Vad Venind Calareti; Poate-s Boierii Nostri De Asta-noapte!"
Plecand La Bunici Sambata La Ora 8 Dimineata,Gica Nu A Inchis Bine Robinetul Si Din Aceasta Curgeau Circa 120 Picaturi Pe Minut.La Intoarcere A Doua Zi La 8 Se
Analizeaza Propozitia: "-Jupine! Striga El Cu Capu-ntors Spre Rasarit, Mi Se Pare Ca Te Grabesti. Vad Venind Calareti; Poate-s Boierii Nostri De Asta-noapte!"
Iulia Are O Carte Cu 372 De Pagini . Daca Ar Citi In Fiecare Zi Dublul Paginilor Citite In Ziua Precedenta Ar Termina Cartea De Citit In 5 Zile. Cate Pagini Cit
Construiește Propoziții Cu Cuvintele Cine, Ce,când,unde,cum,cu Cine. Ce Fel De Propoziții Ai Obținut? Ce Semn De Punctuație Ai Utilizat? De Ce? Răspunde La Fiec
In 2010 Tata Va Inplini O Jumatate De Secol, Mama Cu 2 Ani Mai Putini Iar Fiul O Treime Din Suma Varstelor Parintilor Cand S-a Nascut Fiecare ? va Rog Ajutati