RO Study
👤
Vanessapoteras49
Vanessapoteras49
22-02-2024
Engleza
a fost răspuns
Va rog ma ajutați e urgent
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Examinati Seriea De Sinonime Ale Cuvintului Drum . Sobstituiti Cuvintul Drum Prin Cel Mai Potrivit Echivalent Cale Calatorie Deplasare Voiaj Intinerar Parc
Respectand Conditia Restului, Aflati Deimpartitul Stiind Ca Impartitorul Este 8, Catul 7 Restul Este Diferit De 0. Verifica Efectuand Impartirea.
Grupeaza Pe Trei Coloane Verbele Predicative, Copulative Si Auxiliare Din Textul Urmator. Parintele Ramase Uimit. Dar De Cateva Zile Capul Ii Era Plin De Stratu
Propozitie Cu Cuvantul (izolat, Adancul, Ce) Va Rog Sa Precizati Si Valorile Morfologice
Determinati 3 Nr Naturale Nenule Care Au Suma Egala Cu 198,al Doilea Nr Este Cu 12 Mai Mare Decat Un Sfert Din Primul,iar Al Treilea Nr Este Cu 15 Este Mai Mare
Vreau Si Eu Propozitii Cu For,since,will Si Going To..la Present Perfect Simple..cate 10 Cu Fiecare Daca Se Poate
La O Impartire Impartitorul Este 8 Si Restul 3. Care Sunt Numerele Care Se Pot Adauga La Deimpartit , Far A Schimba Catu ? Care Sunt Numerele Care Se Pot Scadea
Scade Cel Mai Mic Nr De Doua Cifre Din Dublul Numarului 7.
Salut,stie Cineva De Aici C++? Programare C++ In Codeblock. Ma Refer. Pentru Ca Sunt La Inceput Si Am Fost Pus De Profesoara Mea De Info Din Clasa A 9a Sa Fac U
Coment "Ai Sa Dai Sama,doamna!... Din Nuvela Alexandru Lapusneanu