RO Study
👤
Iamarat3210
Iamarat3210
22-02-2024
Matematică
a fost răspuns
doar ex 1. rezolvare completa!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizati-mi Modul Si Timpul Urmatoarelor Verbe:Au PromisA ParasiTrebuieSa AducaSe Vor SuiUrgent :-). ;)
Construiti triunghiul ABC Cunoscand:AB=AC=5 cm Si M(unghiul BAC)=30 De Grade.sunt Congruente Unghiurile B si C?justificati.
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor SubliniateVoi Merge Foarte Bine.E Grea Pretentia Fara Exemple Bune.Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Din Pr
Imi Puteti Spune Si Mie Niste Exercitii Pentru Matematica (ma Duc Maine La Un Concurs De Mate Si Vreau Sa Fac Niste Exercitii) vă Roog Sa Imi Da-ti Exemple Si D
Valorile Temperaturilor Aerului Au Fost Maurate Cu Ajutorul Unui Termometru. Jusifica De Ce Temperatura Indicata De Termometru Trebuie Citita Dupa Un Interval D
Cine Stie Exemple De Orase Industriale????
Intr-o Punga Sunt 10 Kg De Faina.O Gospodina Are O Balanta Si O Greutate De 2kg.Cum Trebuie Sa Procedeze Ea Pentru A Separa 4kg De Faina Dintr-o Singura Cantari
1) Analizati Verbele Prin care Se Exprima Predicatele In Enunturile Urmatoare:Imi Trebuie Un aparat De Fotografiat.Ti Se cuvine Pe Deplin Premiul Castigat La Co
Ma Ajutati Cu Un Dialog Imaginar ,intre Doi Calatori Care Se Afla Intrun Tren ?
O Piramida Patrulatera Regulata Are Inaltimea Egala Cu 8 Cm Si Latura Bazei De 12 Cm . Calculati : Lungimea Muchiei Laterale A Piramidei