RO Study
👤
Mikilove11
Mikilove11
22-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Cum suna întrebarea
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De 6 Materiale Refolosibile .. Multumesc !
Dupa Scumpirea Cu 10% A Unui Produs,pretul Devine 220lei.Pretul Initial A Fost....?
Ce Numar De Afla Pe Locul 100 In Sirul De Numere:13, 17, 21, 25, 29, .....................? Calculati Apoi Suma Primelor 100 De Numere Din Sir.
Rezumat Colt Alb Pe Capitole Imi Dati Si Mie Va Rog
Un Barbat A Trait Pana Acum 33 De Ani,33 De Luni,33 De Zile Si 33 De Ore.Ce Varsta Are Barbatul?
Varsta Lui Razvan Este De 3 Ori Mai Mare Decat A Lui Victor Dar Cu 3 Ani In Urma Rszvsn Avea De 5 Ori Varsta Lui Victor.ce Varsta Are Fiecare?
Rezolvati Ecuatiile(II) :a) X La Puterea A 2-2x=0 ; B) 3x La Puterea A 2+9x=0Dati-mi Un Model De Rezolvare Si Explicatimi Cum Ati Facut ! Multumesc !
Prin Descompunerea Termica A 3,6 G Dintr.o Subst Organica S.au Obtinut 896 Ml Oxid De Carbon, 1,76 G Dioxid De Carbon Si 0,72 G Apa. Determinati Formula Bruta A
Alcatuieste Propozitii Cu Ajutorul Cuvintelor Si Ortogramelor:s-a, Sa, S-au, Sau, Să-i,săi, Alee, Zoologică, Idee, Coopera
A)Cat La Suta Din Distanta 400 Km Reprezinta Distanta 320 Km ?b)Cat La Suta Din Distanta 20 Km Reprezinta Distanta 300 Km ?