RO Study
👤
Stefan5419
Stefan5419
20-02-2024
Matematică
a fost răspuns
am nevoie de suma progresiei asteia
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Arătați Că (2 La Puterea N-1 +5×2la Puterea N +3×2la Puterea N-2)divizibil Cu 19 Va Roooog Repede Am Nevoie Urgent!PLZ PLZ! DAU COROANA!!!
Vă Rog Ajutatima La 3 Și 4
Ordoneaza Cuvintele Urmatoare, Astefl Incat Sa Obtii Un Singur Enunt Coerent Despre Mesajul Poeziei: Multumire, Largirea,la, Poetul, Fata De, Sai , Munca, Isi E
Media Aritmetica A Numerelor Naturale X Y Z Este Egala Cu 24, Iar Media Aritmetica A Numerelor X Si Z Este Egala Cu 30 Determinati Numarul Y.
Construiți Un Enunț În Care Cuv. '' Carte" Sa Fie Complement. Va Rog Rpd!!
Îmi Trebuie O Problema După Schema De Mai Sus. Urgent!!! Acolo Unde Sunt Doua Lini Cu Albastru Sunt Puse De Mine Deoarece Trebuia Să Fie 3 Dar A Fost O Greșală
Daca 5 Robinete Golesc 8 Bazine In 6h, Atunci 6 Robineti Golesc 9 Bazine In ............ Ore.
A)Scrieți Nr. 14 Ca O Sumă De Puteri Ale Lui 2. B)Scrieți Nr. Natural 24 Ca O Sumă De Puteri Ale Lui 2. C)Scrieți Nr. Natural 49 Ca O Sumă De Puteri Ale Lui 2.
Radical Din 2 Ori Radical Din 8 Minus Paranteză Radical Din 7 Inchidem Paranteza La Puterea 2
Va Rog Ajutați Ma!!! Adevărat Sau Fals 1 În Ziua De 9 Mai 1945 A Fost Învinsă Definitiv Germania Hitleristă. 2 După Sfârșitul Războiului Comuni