RO Study
👤
Wiliamralf032
Wiliamralf032
15-02-2024
Limba rusă
a fost răspuns
помогите пожалуйста
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Nr. Naturale Este 141. Al Treilea Este Jumatate Din Primul, Iar Diferenta Dintre Al Doilea Si Primul Impartita La Suma Dintre Primul Si Al Treile Da
In Triunghiul Obtuzunghic Isoscel ABC([AB]=[AC]) Perpendicularele In A Pe AB Respectiv AC Intersecteaza BC In E Respectiv D. Fie DM Perpendicular Pe AB,M Aparti
Buna !!! Mă Puteți Ajuta! Dau Coroană! Mersi!
Alcătuiește Enunțuri În Care Prepozițiile De, Cu,in, La, De La Sa Însoțească Substantive Cu Funcția De Atribut: De-> Cu-> In-> La-> De La->
Hey! Va Rog Frumos Puteți Sa Mă Ajutați Sa Rezolv Poza/harta Nu Înțeleg! Dau Coroana La Cel Mai Bun Răspuns
Dau Coroana La Primul Care Imi Spune Ma Car 3-4 Cuvinte Haiose
În Două Vaze Sunt 90 De Garoafe Daca In Prima Vază Sunt De 5 Ori Mai Multe Decât În A Doua Afla Cate Garoafe Sunt In Fiecare Vază Va Rog Prin Metoda Grafică Rep
Pentru Că Ești Un Foarte Bun Cunoscător Al Morfologiei, Coloreazacutiile Poștale Astfel:• Cu Roșu Cutiile Poştale Care Conțin Verbe La Modul Indicativ, Timpul P
Vă Rog Ajutațimă!!!Dau Coroană
Arătați Ca Pt Oricare 3 Numere Naturale Consecutive Cel Puțin Unul Este Divizibil Cu 2 Și Cel Puțin Unul Divizibil Cu 3. Repede Va Rog. Dau Coroana