RO Study
👤
Duduleț2005
Duduleț2005
15-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Va rog mult !!! Dau coronita
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ştiind Că Hidrocarbura CnH3n-7 Este Oxidată Blând De 670 ML Soluţie Permanganat De Potasiu De Concentraţie 1M, Numărul De Stereoizomeri Aciclici Liniari Este Eg
Vă Rog Vă Rog Cât Mai Repede Posibil
Alcatuieste Cate 2 Enunturi Cu Fiecare Dintre Cuvintele Va Si V-a
Fie Triunghiul A B C Știind Că Ab Este Egal Cu AC Egal Cu 48 Cm Iar Perimetrul Triunghiului Este 140 Cm Află Lungimea Laturii BC
MAGINEAZA-TI UN POSIBIL DIALOD INTRE PARINTI I COPIL LA MOMENTUL INTOARCERII ACASA DIN PADURE (FOLOSESTE CART MAI MULTE PREDICATE)
Salut Am Nevoie De O Compunere Despre"cartea Mea Favorită" Eu Nu Am Nicio Carte Favorită Asa Că Puteți Scrie Despre Cartile Voastre Favorite
Transforma Enunturile Date, Schimband Forma Verbelor: A) Fetita A Coborat Din Tren. B) De La O Actiune Realizata De Mai Multe Persoane La Una Realizata De O P
Intră Grădiniță Sunt 110 Copii Copiii De La Grupa Mijlocie Sunt Cu 15 Mai Mulți Decât Cei De La Grupa Mică Iar Grupa Mare Sunt Cu 20 Mai Mulți Copii Decât La Gr
1) În Inelul |R[x] Se Considera Polinomul F=[tex] {x}^{3} - 2 { \times }^{2} + X + 2 [/tex]a) Să Se Determine Câtul Și Restul Împărțirii Polinomului F La Polin
Menționează Rolul Semnului Exclamării În Secvența:Nu Fugi,îngerașule!