RO Study
👤
Mitroiudumitru28
Mitroiudumitru28
14-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Ex 1,2 va rog eu mult
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu O Compunere De 15-20 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Necesitatea Protejarii Parcurilor
Determinati Nr Care Impartit La 51 Da Un Cat Si Restul 24, Iar Impartit La53 Da Acelasi Cat Si Restul 0.
Compuneti Un Scurt Text In Care Sa Descrieri Un Personaj Istoric, Folosind Cuvintele Următoare ;care Au Sens Apropiat :viteaz,curajos,neînfricat, Îndrăzneț.(5ra
Ajutati-ma Va Rog Cu Exercitiul De Mai Jos
Vreau Si Eu O Compunere De 10 Randuri In Care Sa Spun Cum Imi Voi Petrece Vacanta De Vara .:* :*
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu O Compunere De 15-20 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Necesitatea Protejarii Parcurilor
Se Dau De La Tastatura 2 Cifre Sub Forma De Caracter.Sa Se Formeze Pe Ecran 2 Numere De 2 Cifre Posibile.Avem Grija Sa Nu Citim Altceva Decat O Cifra Si Sa Fie
Aflati Cifrele A B C D Stiind Ca A5c9=3ori O Mie Plus B Ori O Suta Plus 7ori 10 Plus D.
Scrie Pe Caiet, In Etichetele Din Dreapta, Aproximarea Pt. Nr. Date.ordoneaza Descrescător Numerele Obținute Si Vei Descoperi Mesajul.Număr.
Construiti Patru Enunturi In Care Substantivul cai sa Fie Atribut Substantival In Patru Cazuri Diferite . Precizati Cazurile Substantivului .