RO Study
👤
Stefanradu2022
Stefanradu2022
14-02-2024
Matematică
a fost răspuns
dau coroanaaaaaaaaaa
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Sa Imi Faceti 2 Email-uri Prin Care Voi Intr-unul Acceptati Si Intr-unul Refuzati O Invitatie La Cinema In Franceza Sau In Romana Ca Oricum Il Traduc
Cine Ma Poate Ajuta Cu Tipurile De Rima ??!! Vreau Măcar O Defintie Sa Inteleg .
Catul Unei Impartiri Este 9 , Iar Impartitorul Este 8 . Care Este Deimpartitul? Va Rog Sa Imi Aratati Cum Se Procedeaza In Sitoatia Data
Precizeaza Pentru Fiecare Ramura Montana : Grupele De Munti ,raurile Care Marginesc Grupa,muntii Cei Mai Înalti ,înaltimea(m)Coroană!!!
Să Se Determine Perechile De Numere Naturale A Și B, A>b Care Verifica Relația:[a;b]-(a;b)=26 (s-a Nuta Cu [a;b]=cel Mai Mic Multiplu Comun Al Numerelor A Și
Daca Aria Totala A Unui Paralelipiped Draptunghic Este De 94cm ,iar Suma Dimensiunilor Sale Este De 12cm, Determinati Diagonala Paralelipipedului Dreptunghic
Putin Ajutor La Problema 3, Punctul B O Sugestie, Nu Rezolvarea Multumesc.
Gaseste Numărul Natural De 3 Cifre Care Are Suma Cifreloreprezentând 22 Suma Cifrelor Care Reprezintă Sutele Și Zecime Este 13 Iar Suma Celor Care Reprezintă Ze
Puteți Să Îmi Spuneți Numărul Și Genul Acestor Substantive Comune : MOȘNEGEL URECHE VORBELE MÂINILE FELINARUL LUMINĂ NOAPTEA Am Nevoie De Acest Lucru Pentru Te
Aratati Ca Numarul A Este Patratul Unui Numar Natural, Unde: A=(2+4+6+...4022)×(1/1×2+1/2×3+1/3×4+...+1/2011×2012