RO Study
👤
Sauleanandrei7
Sauleanandrei7
14-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Dacă [AC]=[DB], atunci AE=FB
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Cubul ABCDA'B'C'D' Punctul M Este Mijlocul Laturii AB, Ia MD=6cm. A) Calculati Aria Laterala Si Volumul Cubului. .
Alcătuiește Un Text De Minim 25 Rânduri În Care Sa Povestești Cum A Fost Ultimul An Din Clasa A4a,VĂ ROGGG REPEDE
Va Rog Urgenttt!!! De Ce Au Corpul Deschis La Culoare Viețuitoarele Care Trăiesc În Deserturile De Nisip???
Vă Rog Repedeee!Dau Coroană!
Daca Pe Primul Semestru Am 5 Si Sa Zicem Ca Pe Primul Imi Iese 4media Finala Fiind 4.50, Se Rotunjeste?
Formulează Câte O Propoziție Folosind Cuvintele Nins Senin Cald În Care Să Aibă Sensuri Diferite Decât Cele Din Text
3. Unește Vasele Ilustrate Cu Unitatea De Măsură Potrivită: Dau Coroana Repedeeeeeee 20 Puncte
3. Menţionează Valoarea Morfologică Și Funcţia Sintactică A Cuvintelor Subliniate Din Enunţurile Următoare: L-am Văzut Pe Băiatul Acela La Magazinul Din Colț. C
Răspuns: 7. 18 Tractoare Ară Un Lan În 5 Câte Tractoare Sunt Necesare Pentru A Ara Lanul În 15 Zile. Află: În Câte Zile Vor Ara 9 Tractoare?
Care Dintre Consumatorii De Oxigen Sunt Nevii, In Imaginea De Mai Sus?ajutor Dau Coroana Și Mă Abonez La Voi Promit Ajutor