RO Study
👤
Dede4447
Dede4447
14-02-2024
Franceza
a fost răspuns
Puteți rezolva testul ăsta rapid
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Turn Into Reported Speech:1.Sean Said:"I Have No Idea Where I Put My Glasses And I Simply Can't Read This Prescription 2.His Sister Said:"Don't Try To Fool Me.
Alegeti Si Motivati Raspunsurile Corecte: A.Semintele La Canepa Se Formeaza Pe: a)tulpinile Barbatesti b)tulpinile Femeiesti B.Florile De In Executa Miscari: a
Vreau Un Text De 4 Randuri In Care Sa Existe Cuvinte Ce Contin Grupurile De Litere: Ce,ci,ge,gi,che,chi,ghe,ghi
Se Considera Triunghiul Ascutitunghic Abc Cu Bc=12 Si Raza Cercului Circumscris R=4radical3. Sa Se Calculeze Masura Unghiului A.
Buna! Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine ? Am De Făcut Un Basm Despre O Jucărie Dea Mea Si Nu Am Nicio Idee . Eu Vroiam Sa Fac Despre Un Koala De Plus. Credem Ca Ma Put
Parerea Voastra Personala Despre Ce Inseamna Sa Fi Patriot .? ajutati-ma Va Rog!
Se Citeste De La Tastatura Numarul Natural A.sa Se Verifice Daca Este Par Sau Impar Si In Fiecare Caz Sa Se Afiseze Un Mesaj.
Rezolvati Problema Prin Ecuatie . Cite Fete Sint Intr-o Clasa De 24 Elevi,daca Baieti Sint De 2 Ori Mai Multi Decit Fete?
Va Rog S-a Ma Ajutati Si Pe Mine La Urmatorul Exercitiu:Daca 2a+4b+6c=60,atunci 5a+10b+15c=....
Cat Iasă Media Între Două Note De 4 Și 5 ?