RO Study
👤
Vika4ka
Vika4ka
13-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Ex. 6 va roggg dau coroana!!,
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Florarie S-au Adus 240 De Flori . Au Fost Adusi De Trei Ori Mai Multi Trandafiri Decat Frezii Iar Garoafe Cu Opt Fire Mai Putine Decat Trandafiri Si Frezii
Imi Puteti Spine Va Rog Formula Razei Intr-o Prisma Triunghiulara Regulata?
Sa Se Efectueze 5supra 4 + 1 Supra 3 - 11 Supra 12. 5 Supra 9 - 1 Supra 6 + 7 Supra 18, 5supra 8 - Supra 32 - 2 Supra 16.
Precizeaza Cazul Si Functia Sintactica Pentru Fiecare Numeral Din Enunturile: Le-a Povestit Celor Doi O Întâmplare Hazlie. Am Discutat Cu Al Treilea Despre Tine
Va Rog Ajutati-ma ! Imi Trebuie Neaparat Maine Unde Se Baga Cuvantul "FRUMOASA" La Trasaturi Morale Sau La Trasaturi Fizice ??.Este Urgent !!Multumesc♡♡♡
Cu Cat Este Mai Mare 16 Decat 3, 4, 5, 10, 20
Calculeaza Si Descopera Nr Care Lipsesc
O Gospodina A Platit 19 Lei Pentru 2kg De Banane Si 3kg De Portocale .Alta Gospodina A Cumparat 4kg De Banane Si 2kg De Portocale Si A Platit 26de Lei .Cat Cost
Alba Ca Zapada A Tricotat Celor7 Pitici Cate O Pereche De Mănuși Si Una De Ciorapi.Cate Manusi Si Cati Ciorapi A Tricotat In Total Alba Ca Zapada
Improvizati Un Dialog Cu Colega/colegul De Banca,folosind Cit Mai Multe Interjectii ........dau Coroana!!!