RO Study
👤
Alicialingurar497
Alicialingurar497
13-02-2024
Matematică
a fost răspuns
10 fracti supraumitarr
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9 Frühstück In Aller Welt a) Beantworte Die Fragen: 1 Wie Heißt Das Mädchen Aus Italien? 2 Was Frühstückt Der Junge Aus Neuseeland? 3 Wer Trinkt Zum Frühstück
Write Sentence About The Future Using The Prompt From Each Box. Dau Coroană!!!Repede, Vă Rog!
Intr-o Livadă Sunt 4 Rânduri Cu 90 De Piersici. Află Câți Pomi Sunt Pe Fiecare Rând,ştiind Că Sunt Numere Consecutive.
4. Andrei A Băut Din Sticla De Suc 25 %. Câte Procente Reprezintă Sucul Råmas? Va Rog Ajutați-mă Dau Corona
Numește Modelul Și Timpul Verbelor Dormea Și A Născut
De Analizat Fraza Foarte Vesela Dau Corona
9. Asociază Fragmentul Din „Prieten Cu Umbra” De Călin Torsan Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50 - 100
Ziceti Mi Repede ,va Rog Care Era Seful American OMS ... Care A Lucrat Cu Bill Gates ... Va Rooogggg , Am Nevoie Urgentaaaaa
Peste 6 Ani Varsta Mamei Va Fi De 3 Ori Mai Mare Decit Vârsta Fiicei. Cati Ani Are Fiecare Acum, Dacă Mama Este Cu 20 Ani Mai Mate Decit Fiica?.
4.Pentru A Confecționa Modele Ale Unor Organe Ale Corpului Uman, Elevii Au Folosit Un Material Cu Densitatea De 925kg/m3. Calculează Masa A 4 Litri Din Acest Ma