RO Study
👤
Alexia1195
Alexia1195
12-02-2024
Ed. tehnologică
a fost răspuns
ajutați-mă la 2 vă rog!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Acceleratul De George Toparceanu Este Opera Epica Sau Lirica? Va Rog Sa-mi Raspundeti!
Am Si Eu Cateva Probleme De Care Am Nevoie Rezolvate... Toate In C++: 1. Se Citeste Un Numar Natural N. Sa Se Verifice Daca Numarul Este Perfect 2. Sa Se Calcul
1.Ce Parte De Vorbire Sunt Cuvintele : Două,epoca,corespondeau,vag ? 2. Precizeaza Functia Sintactica A Cuv. : Relată,zece Din Fraza "Poetul Relata Povestea Unu
Salut! Am Nevoie De O Compunere Narativa Cu Titlul "Razboiul Jucariilor" Cat Mai Repede Posibil. Sa Fie Intre 8-12 Randuri. Mersi!
Calculati Valoarea Lui U Pentru Care Gf:R Cu Valori In R F(x)=5x+9u-11 Trece Prin Originea Sistemului De Axe
VA ROG,E ULTIMA PE ZIUA DE AZI,DAU 26 DE PUNCTE PE CATEVA SOCOTELI+CORONITA+MULTUMESC: (x+1/2x+1)^-1+(2/x+1-1/x+2):x^2+x-6/x^-4
Alcatuiti O Compunere In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Mesajul Poeziei "Dorul" De Lucian Blaga.
1Compunere Cu Titlul 'Paradis' 2Compunere 'Viata In Acvariu' Repeddeeedau Coroana
X-1/xlapatrat-1=x/6 Bara / Insemna Supra Ps :Ex E O Ecuatie De Gradul Doi. Mie Nu-mi Da Ca La Final Ms Anticipat!
E URGENT VA ROG! Avem Un Paralelipiped Dreptunghic Cu AB=4 Cm, BC=3cm Si AAprim=6 Cm. Cum Aflu AprimC?