RO Study
👤
Tom75
Tom75
11-02-2024
Engleza
a fost răspuns
Vã rog ex 3 dau coroana!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
S-au Construit 14 Corturi Pentru O Tabara De Elevi. Fiecare Cort Este Format Dintr-un Paralelipiped Dreptunghic Cu Baza Un Patrat Cu Latura De 3 Cm si Un Acoper
Imi Puteti Da TE IUBESC In Toate Limbile Din Europa DAU CORONITA!!! Va Rog!!! URGENT!!!
Buna, Am De Facut Un Ppt Despre "Cum Apărăm Mediul?" Si A-s Vrea Si Eu O Introducere.
Ajutatimă Vă Rog. Alcatuiti O Propozitie In Care Complementul Direct Să Fie Exprimat Prin Verb La Modul Supin.
Alcatuieste Doua Enunturi In Care Pronumele Relativ "ceea Ce" Sa Indeplineasca Functiile Sintactice De Complement Direct,respectiv Complement Indirect
Redeacteaza O Compunere In Care Sa Povestesti O Intamplare Din Viata Ta Sau Una Imaginara . Da Un Titlu Potrivit .. Cine Vrea Coroara Sa Raspunda Aici !
Alcatuieste Propozitii In Care Cuv Urmatoare Sa Fie Pe Rand Adjective Si Subst :lenes Tanar Strain Intelept
Scrie O Compunere De Minim 15 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Parerea Despre Relatia Dintre Autor - Narator - Personaj
Alcătuiți Două Enunțuri În Care Prepoziția Să Lege: -un Atribut De Un Substantiv -un Comp
Prin Ce Se Aseamana Si Se Deosebesc Localitatiile Intre Ele ???? Dau Coroana Va Rogg Urgent!!!!!!!!!! Adica Dau Coroana Pt Cel Mai Bun!!!!!! Daca Stie Mai Ales