RO Study
👤
Lory201056
Lory201056
08-02-2024
Engleza
a fost răspuns
ex 3...daca vreti, va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rooggg,am Nevoie De Ajutor!!!
What Time Do You...get Upget Dressedgo To Schooldo Your Home Work Go To Bed
URGENT! DAU COROANA!!!Află Punctele Necunoscute.
Unghiurile Aob Si Boc Sunt Ariacente Suplemetare. Fie Oy Si Ox Bisectoarele Lor . Daca Boy= N* Si Cox=p×boy,unde P Este Numar Natural Prim,aflati P.
Suma A Trei Numere Este 32728.Stiind Că Suma Primelor Două Este 22292, Iar A Ultimelor Două Este 20004, Află Numerele.
Împărțiți Secvențele Descrierii Din Poezia Lui Topârceanu În A) Statice (care Pot Fi Fixate Într Un Tablou Dacă Cineva Și Ar Propune Să Ilustreze Poezia) Și B)
Anca, Maria Și Dan Au Cules Mere. Maria Observă Că Diferența Dintre numărul De Mere Culese De Ea Și Numărul De Mere Culese De Ceilalți Este 9. Dacă Maria A Cule
▶ Le Verbe Avoir 10 Associe Pour Former Des Phrases. J' Nous Il Avons Un Ordinateur Ont 11 Ans As Un Téléphone Dire L'âge Elles Tu Avez 12 Ans Ai Un Lecteur MP3
Relatează Un Text Dialogat În Care Să Folosești Ortogramele :mi-i, Mii, Să-mi, Ce-ai, C-ai, Mi-ai, Ți-i, Ții Te-ai, Te-am, Săi, Să-i, I-a, Ia, L-a, La, Du-ne,
Care Sunt Fortele Care Actioneaza Asupra Primului Corp Agatat De Resort Imaginea2 Figureaza A Este Forte