RO Study
👤
Colesyem
Colesyem
08-02-2024
Ed. muzicală
a fost răspuns
ajutati-ma va rog frumos!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Știind Că Raportul Nnr Nenule A Si B Este 5 Pe 2, Aratati Ca 4a la 2 +25b La 2 ==20ab.Rezolvati Problema Prin Două Metode.
Trebuie Sa Calculez Valorile Trigonometrice( Sin, Cos, Tg, Ctg ) Pt Unghiul Cu Masura: [tex] \pi [/tex]\8 . pi\8 =180\8 = 22,5. Cum Calculez cand e Cu Virgula
Un Elev Are Pe Un Raft 8 Caiete De Matematica,6 Caiete De Dictando Si 4 Caiete De Desen.a)Care Este Probabilitatea Ca Un Caiett Ales La Intamplare De Pe Raft Sa
Lectia:notiuni De Trigonometrie In Triunghiul DreptunghicEX:inaltimea Trapezului Dreptunghic ABCD Cu AB||CD,AB<CD,m(<A)=90grade,este De 15cm,iar TgC=0,6cm
Ma Puteti Ajuta Va Rog ? Am De Facut Un Text Publicitar De 3-5 Randuri In Care Sa Promovezi Turismul Catre Destinatii Montane. !
Pe Planul Dreptunghiului ABCD Se Ridica Perpendiculara MD _|_ (ABC) . Daca MD=12 Cm, MA=15 Cm Si MC=20 Cm, Calculati Perimetrul Dreptunghiului.
CE Putere Are O Locomotiva Care Pt A Remorca Un Tren Cu Viteza Constanta De 54 Km/h Dezvolta O Forta De 3 Ori 10 La A Patra?
10+4242342+424234242+234242342= ?
Buna !!!!!! Inainte De Vacanta De Paste am Primit O Carte De La Concursul Lingvistic De Engleza Clasa A 6 Si Nu Am Avut Timp S-o Citesc . Imi Puteti Spune Va R
Triunghiul Abc Are Masura Unghiului A De 60 Grade AB=4 Si AC =5 . Calculati AB Vector Inmultit Cu AC Vector