FISA DE EVALUARE 16 mica stea galbena din coltul geamulul de la bucatarie se confess mugamalel gi borcanului de muştar se planse tacamurilor ude. in a chiuveta işi mărturisi dragostea: stes mică, nu scântela peste fabrica de pâine şi moara dâmboviţa da te jos, caci ele nu au nevoie de tine ele au la subsol centrale electrice şi sunt pline de becuri te risipeşti punându-ți auriul pe acoperişuri si paratrAznete. stea mică, nichelul meu te doreşte, sifonul meu a bolborosit tot felul de cântece pentru tine, cum se pricepe şi el vasele cu resturi de conservă de peşte te-au şi indrăgit. vino, şi ai să scânteiezi toată noaptea deasupra regatului de linoleum crálasă a gándacilor de bucătărie. dar, vail steaua galbenă nu a răspuns acestei chemări cáci ea iubea o strecurătoare de supă din casa unui contabil din pomerania şi noapte de noapte se chinuia sorbind-o din ochi. aşa că intr-un târziu chiuveta incepu să-şi pună întrebări cu privire la sensul existentei şi obiectivita şi intr-un foarte târziu îi făcu o propunere muşamalei. cândva in jocul dragostei m-am implicat şi eu, eu, gaura din perdea, care v-am spus această poveste. am lubit o superbă dacie crem pe care nu am văzut-o decât o dată... dar, ce să mai vorbim, acum am copii preşcolari şi tot ce a fost mi se pare un vis. I. Rezolvă următoarele cerinţe: 1. Scrie care sunt personajele prezente in text. 2. Notează două idei principale ale textului. (Mircea Cărtărescu, Poemach 3. Precizează componenta ,,cuplurilor" despre care se vorbeşte in text.