RO Study
👤
Sabrinaluka77
Sabrinaluka77
07-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Mă ajutați la 12 dau coroană
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sama ajute Cineva 4·x =16 , X =?
Cine Ma Ajuta Sa Rezolv 2 Probleme De Geometrie1.Daca Doua Semidrepte OA Si OB Coincind Aflati masura Unghiului AOB.2.Un Unghi are Masura De 80 de Grade .D
1).calculati: A=|1-√3|-(√3-2)= 2).fie G Centrul De Greutate Al Triunghiului ABC, Iar M Mijlocul Lui BC.Calculati GM\GA.3).fie Doua Triunghiuri ABC Si A' B' C'
Pe Laurile DO Si DN A Tringhiului DON Se Iau Punctele L Si F,astfel Incat LF//On.Daca DL=15,LO=9,LF=2,aflati ON.Imi Puteti Explica Cum Se Rezolva?Multumesc!
0,7m Cubi=....litri?
Calculeaza Media Aritmetica A Numerelor A Si B A= 1 Supra 3 +12 Supra 5 Si B= 2 Supra 3 + 3 Supra 5
Sa ma Ajute Cineva Cu modalitatea de aflare a mediei aritmetice , cunoscand : A : \frac{5}{3} - \frac{3}{7} [/tex]b:[tex] \frac{1}{3} + \frac{3}{7} [/tex]
Imi Puteti Spune Va Rog Ideiile De La Nuvela Alexandru Lapusneanu ..???? Am Mare Nevoie!!!!!!!!!!
Ionel Are 4 Pungute Cu Timbre.In Fiecare Pungulita Sunt Cate 2 Plicuri A Cate 5timbre Fiecare.Cate Timbre Are Ionel?
Consideram Numarul A=2011,(2011) a) Determinati Zecimala De Pe Locul 2011. b) Calculati Suma Primelor 2011 Zecimale Ale Lui A . Determinati Numerele Naturale A