RO Study
👤
Dvy
Dvy
07-02-2024
Limba română
a fost răspuns
Propoziții cu mi-au dezlegat
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Problema 2. Se Consideră Trapezul Isoscel ABCD. Diagonalele Trapezului Se Intersectează In O, Iar M Este Simetricul punctului B Față De O. Demonstrați Că Drepte
La O Fermă Sunt 1500 Găini, 829 De Gâște, 857 De Rațe. Ele Consumă Anual Porumb Astfel: O Găină - 36kg, O Gâscă Cu 8 Mai Mult Decât O Găină, O Rață De 3 Ori Mai
Complétez Les Minidialogues Avec Le Verbe Entre Parenthèses À La Forme Qui Convient. 1. - Pensez-vous Qu'on (pouvoir) ... .. Demander Ce Travail Aux Étudiants ?
Am Citit Într-o Zi 16 Pagini Din ,,Cartea Copiilor Ascultători". A Doua Zi Am Citit De 3 Ori Mai Mult, Iar A Treia Zi Am Citit De 2 Ori Mai Mult Decât În A Doua
Read And Choose The Right Form. Sandy Know/knows A Lot Of Interesting Stories. He Like/likes with Timmy, His Younger Brother. Timmy Enjoy/enjoys Them. Sandy Is
Am Nevoie De Ajutor!! Doar Ex 1
Karina Are 8 Ani.peste Cati Ani Va Avea De 6 Ori Mai Multi?raspunsuri Cu Intrebari Si Date.multumesc
Găsește Numere Cu 8 Mai Mare Decit .8.20 .9.8.1.5.10.3.1.6
Aflați Toți Multiplii Comuni Ai Numerelor 12 Și 18 Care Sunt Mai Mici Decât 150
11 Underline The Correct Word, Then Explain The Phrases In Bold. 1 She's Got A Big Body/head Since She Won The Beauty Contest. 2 3 You Can Argue Until You're Bl