RO Study
👤
Lordic
Lordic
07-02-2024
Matematică
a fost răspuns
completeaza tabelul .
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Faceți O Compunere După Proverbul "Norocu-i După Cum Și-l Face Omul"!!!! Va Rogggg!!Repedeeeee!!!!Dau Coroana!!
Va Rog Mult. Clasa 8 In Pascal De La Tastatura Se Introduce Un Numar Natural N, Ce Reprezinta Numarul De Ordine A Lunii Anului. Scrieti Un Program Pascal Ce Va
Buna, Ma Ajutati Va Rog??
Va Rog Imi Trebuie Urgent!
Mă Puteţi Ajuta Am De Făcut Un Proiect La Limba Latină Despre Poporul Roman(nu Român,doar Roman)şi Poporul Turc(asemănări,deosebiri Şi Altele...)?
Tatal Lui Radu Lea Adus Copilor Puieti De Fag Si De Stesar Numarul Fagilor Este De3 Ori Mai Mare Decit Al Stejarilor Iar Diferenta Lor Este14 Cit Ipuiti
Pune Intrebarea Substantivelor De Mai Jos Pentru A Afa Atributele Care Le Lamuresc cartea Colegului....... multi Scolari........... frunze Ruginii........ soare
CH3COOH + Zn --> ... + ... CH3COOH + CaO --> ... + ... CH3COOH + NaOH --> ... + ... CH3COOH + Na2CO3 --> ... + ... CH3COOH + C2H5OH--> ... + ...
Alcătuiește Patru Propoziții In Care Cuvântul Cheie Sa Aibă Înțelesurile Diferite .
Propozitii Cu Cuv Izvoarele Suspina . Codru Negru Tace . Dorm Si Florile . Mandra Luna