RO Study
👤
BestAlexYT
BestAlexYT
06-02-2024
Matematică
a fost răspuns
ajutor la b va rogg
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poate Cine Sa-mi Spuna Cum A Aparut Satul Sadova Raionul Calarasi.
Afla Doua Numere Naturale Stiind Ca Primul Numar Este De 4 Ori Mai Mare Decat Al Doilea Iar Diferenta Dintre Dublul Primului Numar Si Triplul Celui De-al Doilea
Numarul Elementelor Multimii { X Apartine Lui Z / |x| ≤ 2 } = .. ?
Ce Valoare Morfologica Are Cuvatul ''a''din Enuntul ''nu Mai Stiu Cand A Fost Pe La Noi''
Imi Calculati Si Mie Compozitia Procentuala A Azotatului De Amoniu (NH₄NO₃) ? Si Vreau Si Explicatia Ca Sa Inteleg .
Puteti Sa Imi Dati 2-3 Exemple De Propozitii In Engleza La Modul Gerunziu ( The Gerunziu) ??
Ilustreaza In Trei Enunturi Polisemia Cuvantului A Anchde<<>>> VA ROG AJUTATIMA AMI TREBUIE URGENT:((
1.Impartiti Numarul 3804 In Parti Invers Proportionale Cu 0.(6); 0.75;0.8;0.8(3)2.Numerele X Si Y Sunt Invers Proportionale Cu 6 Si Respectiv 5. Calculati Valor
Pe O Farfurie Sunt Bomboane.Maria A Luat Jumatate Din Numarul Bomboanelor Si Inca 3.Fratele Ei A Luat 1supra3 Din Bomboanele Ramase Si Inca 3,iar Pe Farfurie Au
Va Implor Sa Ma Ajutati!Am Nevoie Urgenta! Prezinta In 30-50 De Cuvinte(3-5 Randuri),semnificaria Secventei:"Cartea Ii Duse In Evul Mediu,printre Dueluri si Ca