RO Study
👤
Baroanarobert4
Baroanarobert4
05-02-2024
Franceza
a fost răspuns
Am mare nevoie de ajutor
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Valorile Morfologice Ale Cuvintelor Un Si O.Pt Un 3 Ex Pt O 5 Ex.VA MULTUMESC.
Fie F Definită Pe R Cu Valori In R, F(x)=3x-1 Si M(a; -7) ∈ Gf. Care Este Valoarea Lui A? ( Rezolvati Pas Cu Pas + Acesta Este Un Site Pe Care Se Rezolva Exerci
Valoarea Reala A Lui ''m'' Pentru Care -2 este Solutie A Ecuatiei ''3m(3+x)=-1'' Este Egala Cu...
Alcatuiti Enunturi In Care Adjectivele Minunat, Neastamparat, Calduros, Placut Sa Fie Pe Rand Atribute Adjecivale Si Nume Predicative.
Am Nevoie De O Compunere sub Forma Unui Articol Pentru Revista Scolii, In Care Sa Relatez Impresiile pe Care Mi Le-a Lasat Vizitarea unui Obiect Turistic....
Vreau Si Eu Prozitii In Care Numerelul Ordinall 3 Sa Fie Cu Val Adj Si Subst
- Acoperamntul Capului Este Cinstea Omului . Noi Avem Porunca Sa Fim Precum Suntem .Cerinta : Pune Ultimul Verb Din Text La Persoana A II - A Singular Si Plural
Doua Stilouri Si 3 Creioane Costa 15 Lei , Iar 5 Stilouri Si 6 Creioane Costa 36 Lei . Ce Rest Voi Primi De La 20 De Lei , Daca Voi Cumpara 2 Stilouri Si 2 Crei
1 ) Suma A Doua Numere Este 21 , Iar Diferenta Este A Patra Parte Din Numarul Cel Mare . Care Sunt Numerele? 2) Un Drum Dreptunghiular Are Perimetrul De
Suma A Patru Nr. Este 660. Al Doilea Este 1 Pe 4 Din Al Patrulea , Primul Este De Doua Ori Mai Mare Ca Al Doilea Si 1 Pe 2 Din Al Treilea. Care Sunt Nr.?