RO Study
👤
Buleuiuliana24
Buleuiuliana24
05-02-2024
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos .repede
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Este Sunetul? Imi Trebuie Repede Maine Am Lucrare Si Ma Va Intreba Asta
Completeaza Spatiile Libere Din Enunturile De Mai Jos Cu Partile De Vorbire Notate Intre Paranteze:Priveam Cu Se Izbeau De Mal Valurile ................(adj. Pr
Doamna Ma Pus Sa Descriu Un Tablou,sa Zic Ce Culori Are, Ce Marime Etc.Ma Pueti Ajuta? :|
Inca Un Subiect Rapid, Dar De Tip IIIStructura Css Pentru 2 Butoane 3d (unul Up, Altul Down), Integrare Red & Green Cu `error` ~ `functions`.
Alcatuiti O Compunere La Biblioteca De 30 De Rânduri Sa Fie Despre Cărți .Sa Nu Fie După Net
Aratati Care Sunt Cele Patru Sensuri Ale Cuvantului '' Baie'' In Versurile De Mai Jos :''Dinu Lucra In Baie, Sfredelea Stanca Si Pusca Cu Praf Ori Cu Dinamita ,
Salut.Puteti Va Rog Sa Imi Dati Minim 2 Cuvinte Din Familia Lexicala A Cuvantului Galben ? ( Inafara De Ingalbenit Si Galbenus). Merci !
Media Aritmetica A=2(3+√8) Si B=6-4√2
Precizeaza Punctele Cardinale La Care Fac Referinta Enunturile De Mai Jos:1.In Departare, Soarele Imens Ardea In Valurile De Foc Ale Zorilor.2.Soarele Coborase
Diametrul Unui Cilindru Este De 20 Cm Iar Inaltimea Acesteia Este De 50 Dm. Cati Litri De Apa Se Pot Introduce In Acest Vas??