RO Study
👤
Aureliaramonamihaila
Aureliaramonamihaila
05-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-mă e urgentt
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DETERMINATI VALOAREA RAPORTULUI 72 SI 140
DAU COROANĂ! 1.Alcătuiește Un Enunț În Care Pronumele Personale ŁÙÏ Și ËÏ Sa Fie În Cazul Dativ Şi Apoi În Cazul Genitiv. 2.Scrie Formele De Plural Nominativ-a
Dacă Măresc Cu 200 Triplul Vârstei Mele , Obțin Un Număr Cu 222 Mai Mare Decât Anii Pe Care Ii Am. Câți Ani Am?
1.Ce Volum Ocupa In Conditii Normale : a) 200g CO2 b) 5 Moli H2 c) 142g Cl2
Fii Muritor Ca Mine . Cazul Si Functia Cuvantului ''mine'' Va Rog !
O Gospodină Cumpara 5 Kg Vişine Si 8 Kg Capşuni Pentru Dulceaţă Plătind 136 Lei. O Altă Gospodină Cumpără 7 Kg De Vişine Şi 16 Kg De Căpşuni, Platind 248 Lei .
Afla Numerele Care Sunt Cu 2 Mai Mici Fata De Catul Perechiilor De Numere 42 Si 2afla De Cate Ori Se Cuprinde Diferenta Numerelor 42 Si 33 In Suma Numerelor 40
S-au Cumpărat 3m De Stofă Și 4m De Perdea Platindu-se 975lei. 1m De Stofă Costa Cît 3m De Perdea. Cît Costă 1m De Fiecare?
Buna Seara,as Dori Si Eu O Compunere Cu Descrierea Mele,una Profunda,de Cam 15 Randuri!(mama Este Blonda,slaba,nu Foarte Inalta). As Dori Macar Niste Idei,expre
Rezolva Problema Prin 2 Operatii,cu Plan Si Prin Exercitiu .Cite Flori Sunt In Total In 16 Buchete Cu Cite 3 Trandafiri Si 12 Buchete Cu Cite 3 Garoafe?