RO Study
👤
Angelel
Angelel
04-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Sa se reprezinte grafic functia f(x)=x^2+|x-2|
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Clasa A 3-ala Bal Danseaza Printi Si Printese,nr Printeselor Este Cu 5 Mai Mare Decat 3 Sferturi Din Nr Printilor.cati Printi Si Cate Printese Sunt La Bal,daca
Hey ! Am Niste Probleme La Care Nu Stiu Sa Le Rezolv.... Ma Puteti Ajuta ? 1.Suma Dintre Un Numar Si Triplul Lui Este 2048.Aflati Numarul. 2.Suma Dintre Sfer
Catul Unei Impartiri Este 28,impartitorul Cu 23 Mai Mic,iar Restul Este Egal Cu A 7 A Parte Din Cat.afla Deimpartitul
Cum Devine O Fractie Numar . Rezolavrae . Multumesc.
CE POEZII A SCRIS MIHAI ENINESCU
O Minge Cu Masa De 2 Kg Se Afla In Cadere Libera. In Conditiile Neglijarii Fortelor De Rezistenta La Inaintarea Prin Aer, Ea Trece Pe La Altitudinea De 20 M Cu
O Adaptare A Păsărilor Răpitoare De Zi La Modul De Hrănire Este Reprezentată De Prezenţa:a) Ciocului Puternic, Cu Margini Ascuţiteb) Oaselor Cu Spaţii Goalec) P
Mos Costache Si mos Vasile Au Impreuna 150 De Ani Cati Ani Are Fiecare Batran Daca Un Sfert Din Varsta Lui Mos Costache Este Cu 12 Ani Mai Mic Decat O Jumatate
1).Subliniati Cu O Linie Subiectele Simple Si Cu Doua Linii1).Subliniati Cu O Linie Subiectele Simple Si Cu Doua Linii Subiectele Multiple Din Textul Urmator .
As Vrea Si Eu Portretul Lui Dragos Voda Legenda , Dar Mai Pe Lung. Multumesc Anticipat.