RO Study
👤
Neftabogdan
Neftabogdan
04-02-2024
Matematică
a fost răspuns
2x-1 3 Dacă 225¹ = ³, atunci x ||
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Cat E Egal Modul Din 3- Radical Din Zece ? :*va Rog Ajutati-ma
Demonstrati Ca In Orice Triunghi Dreptunghic ABC (m(<A)=90 Grade) Are Loc Relatia Sin B+ Cos B=sin C + Cos C.Ajutati-ma Va Rog!!
Scrie O Compunere De 10-15 Randuri, In Care Sa-ti Exprimi Parerea Despre Conditiile Pe Care Trebuie Sa Le Ofere Turistilor Proprietarii De Hoteluri, Pensiuni, T
Am Gasit O Intrebare La Un Test : "Un Tetraedu Regulat Are Suma Tuturor Muchiilor Egala Cu 54 Cm.Lungimea Unei Muchii Este Egala Cu ... Cm." Eu Am Raspuns 9 ,da
Rezultatul Ecuatiei 3×-1=2
Pretul Unei Biciclete Este 400 Lei Si Se Mareste In Doua Etape:prima Data Cu 10% Si Apoi Cu 10% Din Noul Pret. A)sa Se Calculeze Pretul Bicicletei Dupa Prima M
Numere Formate Numai Din Sute Apropiate De 260,33.798,809
Dati Exemplu De Adjective Care Sa Exprime: Forma, Marimea, Culoarea, Gustul, Mirosul
Trebuie Sa Compari Cele Doua Personaje: Nica, Si Mama(Smaralda) Cu Trasaturi Morale.fizicesi Sa Dai Sfaturi Pentru Mame Cu Astfel De Copii Neascultatori I.Crea
Mihai Avea 20 De Lei Din Care Vroia Sa Isi Cumpere Caiete Al Caror pret Este 1 Leu.Intre Timp Acestea S-au Scumpit Cu 10%.Cate Caiete Poate Sa Cumpere Acum?Cu T